dot dot
dot

WildBoar Blog > Söndag, 11-November-2007

Stilltje

Uppehållet i serien må vara bra för spelarna men verkar inte bra för intresset runt laget. Det känns som draget runt laget gick i ide i samband med uppehållet.  Att jag tvingats lägga på behörighet för att skriva i gb:n har väl heller inte gjort något positivt för draget runt laget. Fast å andra sidan så bör den ändringen endast göra så att floran av signaturer minskar inte att lusten att skriva minskar, den som vill vara anonym har lika stora möjligheter till det nu som förut.

Hela nyheten

WildBoar Blog > Tisdag, 23-Oktober-2007

Hockeyfientliga kommunen

Upplands Väsby är en kommun med ca 40.000 innevånare. Där finns ett forbollsag i superettan, en simklubb i sverigeeliten och ett ishockeylag i toppen av div 1. Hur är det möjligt? Ja inte är det tack vare vår politiker i alla fall.
Hela nyheten

WildBoar Blog > Tisdag, 23-Oktober-2007

Pengar

För en klubb av Väsbys ringa storlek är alla pengar viktiga. Visst måste det vara skönt att kunna dra in en stor sponsor men att kunna dra in många små är lika viktig MEN då går det inte att lägga ner lika mycket tid på varje. Stefan Enlund på Väsbys kansli brottas dagligen med utmaningen att få klubben att gå ihop och han gör ett alldeles utmärkt jobb men han är alldelse för få. Det skulle behövas en 3 - 4 Stefan för att hinna med allt. .

Hela nyheten

WildBoar Blog > Fredag, 19-Oktober-2007

Om gästböcker och internet 2.0

Så har då ännu en gästbok stängts och ännu en tränare hoppat av. Nu är det Vallentunas tränare som efter en skakig inledning på serien tar sitt pick och pack och lämnar. Nu har jag inte följt deras gästbok men sannolikt har det inte varit vänliga ord som framförts där och stängningen var sannolikt helt befogad
Hela nyheten

WildBoar Blog > Torsdag, 18-Oktober-2007

Det ska fan vara tränare

Att det inte är lätt att vara tränare har dom senaste veckorna verkligen utvisat.

I Väsby tvingas Peter Stenqvist mer eller mindre att lämna laget eftersom han inte har förtroende från ..

Hela nyheten

dot
dot dot
dot dot dot